Close

De bijlage van de laser pointer

Thursday August 10, 2017 from 01:00 AM to 02:00 AM

Amsterdam, NL

Thank you for your interest in the De bijlage van de laser pointer. However at this time, registration for this event has closed.

Event Details

Ik heb een krachtige laser pointer 300mW van deze winkel. Toen ik terug naar huis en begon gun opruimen, ik gemerkt dat de schroeven in de achterplaat raakte los (de plaat houdt de schakelaar hecht), en Het zou niet worden ingeschakeld. Vervolgens vuurde drie op het papier. Niet veel geld uitgeven aan iets wat u kan gebruik maken van eenmaal per jaar. Als het niet wil komen van de kamer, geen tik op de kont te verjagen! De klemmen op de rails op de onderkant van het pistool. De beste eigenschap is de selectie van wat u wilt op ieder moment. U kunt kiezen voor gewoon licht, laser, licht of met de laser richt zich in het midden van de balk. De rail klem blijft stabiel met naast niet wiebelen en zal blijven, terwijl het bakken van uw pistool/geweer. Ik heb bijna 50 rondes tijdens het gebruik is en niet rukte of gaf. Een ander ding om in gedachten te houden is dat dit voor een full-size pistool.

Al met al, dit is een geweldige accessoire voor het geld. Ik zou liever een pulsdrukschakelaar te wijten aan het type van de batterijen en hun kosten. Plus ik graag de mogelijkheid hebben om gebruik één hand om het bezit van het pistool en het activeren van de groene laser pointer. Maar wat kan je verwachten voor deze prijsklasse? De laser geval leek te hebben van een kleine hoeveelheid van het spelen in mijn kamer die de oorzaak is van de straal ooit zo iets bewegen van chambering te chambering. Het was slechts een paar millimeter elke keer, echter, als je waarneming in een vuurwapen @ 50 meter, dat is geen goede zaak.

De batterij is ook gedaald opeens met 50% vermogen na ongeveer 10 minuten te gebruiken. Het grijs zo sterk, dat het was moeilijk te zien door mijn scope op een witte doel in de schemering. Dit500mW laser pointer me 70%, maar de andere 30% 20 ronden van de test branden. Het ontbreken van de cyclus is het niet een big deal, het is immers een boresight niet een live-ronde, maar het kan een beetje irritant. Ik raad deze aan al mijn pistool mensen, bespaart tijd bij het aanbod voor de opnamen plaats van waarneming in, ik heb zelf één voor elk kaliber van het geweer. U hoeft mee te nemen bullet drop rekening. In tegenstelling tot 5.56 de daling varieert sterk, afhankelijk van graan tellen in de 300 Black-out, vooral als je praat over supersonische vs. subsonic.

Ik hou echt van de rail aan de onderzijde. Het zal uitschakelen na 10 minuten is nodig omdat de schakelaar op dit ding is erg gevoelig. Wanneer de Spartan is aangesloten, moet ik controleren of mijn wapen elke keer als ik tekenen, holster, zet het in een bereik zak, of leg het op een tafel; want AL deze activiteiten hebben geactiveerd of gedeactiveerd de laser zonder mijn toestemming. Jouw snelheid kan variëren, maar omdat ik niet kan stoppen onbedoeld activeren/deactiveren, ik vertrouw niet op mijn wapen dragen. Ik ben teleurgesteld, maar in ieder geval mijn BB gun wordt bedrogen uit. Eerst uit deze laser pointer is niet van plan om verslaan op zijn weg naar je. Ik heb gekozen voor een 7 meter zicht in als dit wordt mijn huis verdediging wapen. De peddel style on/off (uit) is zo eenvoudig te gebruiken dat het een wonder is dat alle lasers zijn niet zo. Dat zou iets moeten zeggen over het niveau van de helderheid. Ik heb ook geprobeerd om het huis om te zien hoe het wordt weergegeven in een overdekte omgeving en je kon niet vragen om een betere, meer zichtbaar doel punt.

Toen ik de plaat uit, het deel dat de schakel is een boeiende werd afgebroken, en een kleine voorjaar en twee kleine metalen onderdelen, vilt uit. De nieuwe ging vlot, en dit keer gehouden door het bereik van de tijd. De 1000mW groene laser pointer was niet vooraf door de bocht, maar er is een klein gaatje aan dezelfde kant als de laser voor de kleinste sleutel aan te passen links en rechts en de ander zich hieronder aanpassen op en neer. En dank u bij voorbaat voor het nemen van de tijd om de review te lezen en te stemmen. Mijn eerste indrukken in de reeks waren dat het niet verbeteren van mijn juistheid, op 15 meter, maar het kon zeker met een snelheid tot het verwerven van een doelgroep in een stressvolle situatie. Ik draaide het uit na ongeveer 40 ronden. Op ongeveer 60 bleek zelf op toen ik fotograferen. Ik draaide het weer af en bleef afvuren (totaal ongeveer 100 rondes).

1000mW laser

Het apparaat was defect, en hun customer service aangeboden om een vervangend meteen. Verder geen problemen te melden op dit moment. Ik begrijp dat dit is spotgoedkoop voor een 1000mW laser pointer. Kocht ik om te proberen op een back-up wapen. Het uit elkaar viel binnen 1/2 clip af te vuren. Ik gebruik het met mijn oude pellet gun.... Uiteindelijk heb ik het strippen, en twee inbussleutels. Dit punt kwam op tijd en in perfecte staat. Er waren geen aanwijzingen, maar het is niet moeilijk te achterhalen. De laser gemakkelijk geïnstalleerd en afgesteld, en is goed zichtbaar op een redelijke afstand (en op mijn leeftijd! ). Zo besefte ik dat de lente niet duwen de batterij hard genoeg tegen de kap om het circuit te voltooien en keek om zich heen om te vinden wat zou kunnen oplossen. Ik vond een klein notitieblok dat houd ik in mijn zak te schrijven info op en scheurde al het papier uit de printer van het net gebruikt de spiraal ringband.


 

Event Images
Hosted By

jesen pas

Contact The Host


Event Images
Share to Social
Where and When
NL
Amsterdam, Nederland
Amsterdam, Amsterdam
NETHERLANDS
34121
Start Date: 2017-08-10 01:00:00
End Date: 2017-08-10 02:00:00