Close

Beste Verkopers Laptop Accu Asus ROG G751

Tuesday July 11, 2017 01:00 AM To Wednesday July 12, 2017 01:00 PM

OLDENZAAL, NL

Thank you for your interest in the Beste Verkopers Laptop Accu Asus ROG G751. However at this time, registration for this event has closed.

Event Details

Laptops Accu Asus r752l zijn niet leven van passie gamers en dit is te wijten aan de nadruk wordt gelegd op draagbaarheid. Eerste scherm is niet de beste, noch de grootte van de hoogste kwaliteit. En wanneer men de prestaties van account... rekening goed er is in gevaar te brengen want uw laptop draagbaar moet.

Ik speelde samen met weer vele merken. Elk heeft een aparte handtekening. Als Alienware had die infecteren als een achteruitkijkspiegel, Lenovo hebben een aantal super compact organen waar alles kookt. Accu Asus r752la cam had de meest gevarieerde range van laptops in de zin dat als het incingea 1e serie, serie 2 was ok, en 3-serie is incingea weer.

Anyway, een ding is zeker, het staat hoofdstuk heb betrouwbaarheid. Laten we eens kijken wat biedt G751JY en vooral als het is een krachtige beeld een kieskeurig past gamer.

G751 is top van de reeks die van Asus. De belangrijkste stukken van de carrosserie zijn onder zijn, uiteraard, dat Intel Core i7 4860HQ en videokaart GeFOrce GTX 980 m. De overige faciliteiten van de wijziging van het model en het model dat we getest wordt geleverd met 256 GB SSD met een 1 TB HDD. En het hoofdstuk is uitgerust met 32 GB RAM DDR3 1600 MHz.

De processor is een echte beest voor een laptop, en toen ik zag dat het is uitgerust met een processor zo sterk dat zelfs ik vragen heeft over hoe effectief het kan worden gekoeld. Ik heb nooit gespeeld met een processor in de vorm van een Crystal goed Gigabyte Brix 4770R Pro en ik moet toegeven dat ik verbaasd hoe ze erin geslaagd was om de menigte zo veel rekenkracht in een vak zo klein. Echter, de mini PC kon niet worden afgekoeld zonder ruis.

Nou, in het geval van Accu Asus n751jk is er geen sprake van lawaai en dat is vooral vanwege CPU koelsysteem is die verschilt van de videokaart. Echter, vergeleken met de PC die ik herinnerd boven G751 processor die TDP meer klein en uiteraard niet geven zoveel warmte af in vollast heeft omdat 2.4 GHz draait op.

Het goede deel is dat de laptop is ingebouwd, zodat de twee fans hebben waar te trekken van koele lucht. Verheffen benen grootte te maken glad om de stroom van lucht circuleren gemakkelijk.

G751 de display is een van de beste schermen die ik ooit heb gezien op een laptop en de climax is dat hoewel IPS-technologie over het algemeen traag voor gaming is, deze laptop doet grote. Het meest verrassende is de refresh rate. Wie had verwacht dat de IPS scherm 75 Hz standaard uitgevoerd? Ik ben niet het geval is. Maar ik was aangenaam verrast.

Het paneel wordt geproduceerd door LG en hebt u de nieuwsgierigheid van zijn code is: LP173WF4-SPD1. Accu Asus a42-g74 Van wat ik weten te vinden op het internet, de reactietijd van 2ms GTG, een uitstekend moment voor een IPS-paneel en vanuit mijn kennis komt niet voor bij grote beeldschermen.

Met betrekking tot de rest van de kenmerken kan ik u zeggen dat zij niet ook interessant zijn. Geen audio-oplossing opvalt, en het toetsenbord is een klassieke laptop verlicht. Ja, en het heeft een paar extra toetsen die volkomen overbodig zijn. Sleutel stoom stoom lanceert u in volledig scherm. Wow! Terwijl anderen voor macro's- en video-opname zijn.

Met betrekking tot de prestaties van een PC of alle onderdelen, in het algemeen richten we ons strikt op gaming omdat die ons het meest interesseert. De tests die wij hebben uitgevoerd op de klassieke G751 zijn alstublieft dat u Windows en grafische kaarten.

En wat betreft de vergelijking met andere game-pc's, gebruikten we meer top bureaubladconfiguraties.

Persoonlijk, ik denk dat als u wilt kopen deze laptop/desktop-vervanging, zal brengen in balans en wat het biedt sommige bureaubladen. Ik voor een wil om zich te ontdoen van de klassieke PC en zijn in geval van twijfel of om verder te gaan op een laptop Accu Asus Rog g751 of te blijven met de oude man al mijn ASRock M8 met i5 en GTX 780.

Asus ROG G751 Accu

Het is misschien niet vergelijkbaar met 980 m GTX met 970 980 of GTX GTX voor desktops, maar hij is toch verdomd goede prestaties. Wordt gebruiker, die ik was verrast GTX 780 totale dat dezelfde prestaties kan zeer gemakkelijk in zijn Schooltasje en profiteren waar ik wil en wanneer ik wil.

De prijs van laptop Asus ROG G751JY is zeer hoog en veel Roemenen vinden het onmogelijk om iets te kopen, maar dat betekent niet dat je niet verdienen. Hij heeft gelijk dat als je moeite een beetje u sommige grote configuraties met ongeveer 10000 Lei (prijs van het model getest door ons) kan bouwen, maar geen van hen zal niet zo draagbaar.

In termen van prestaties, uit configuratie G751JY is een beetje het beste vandaag voor een laptop. Natuurlijk, er zijn varianten van laptops met twee videokaarten, maar niet van Asus, maar het bestaan van een tweede video kaarten zal veroorzaken en brengt hoger verbruik en meer gewicht en warmte.

http://blog.goo.ne.jp/kopenaccu/e/49d0444001305e89c704c21a71b6f2e1

http://backtodisco.net/kopenaccu/blog/1937/accu-asus-r752la-goede-prijs


 

Event Images
Hosted By

kopenaccu kopenaccu

Contact The Host


Event Images
Share to Social
Where and When
OLDENZAAL
Faustlaan 24
OLDENZAAL, OLDENZAAL
NETHERLANDS
7577JG
Start Date: 2017-07-11 01:00:00
End Date: 2017-07-12 13:00:00