Close

Accu Asus T100TAR

Saturday March 10, 2018 08:00 AM To Sunday March 11, 2018 11:00 AM

Eindhoven, NL

Thank you for your interest in the Accu Asus T100TAR. However at this time, registration for this event has closed.

Event Details

Sommige mensen zijn bereid te betalen voor een monitor met de hoogst mogelijke mate van beeld kwaliteit en kleur nauwkeurigheid. De Accu Asus R104TC moeten passen het wetsvoorstel en vervolgens sommige. Pro aspiraties van het display beginnen met zijn resolutie van 3840 x 2160, gaat u verder met zijn 1000 cd/m ² max helderheid rating, en eindig met de kalibratie van de kleur van de fabriek voor een gemiddelde waarde van de Delta-E gegarandeerd minder dan 2.

De 32 "IPS-paneel heeft een statische contrastverhouding van 1000: 1contrast en meer dan een miljard kleuren kan weergeven. De indrukwekkende contrast ratio en helderheid cijfers hebben ongetwijfeld iets te maken met de 384-zone, lokaal-Dimbare LED achtergrondverlichting matrix. ASUS beweert dat het kleurengamma van de monitor heeft betrekking op 85% van de Rec. 2020-kleurruimte, 99,5% van Adobe RGB, 95% van de DCI-P3 en 100% van sRGB. Ondersteuning van HDR is natuurlijk een gegeven op deze display. De vernieuwingsfrequentie op de standaardresolutie is 60 Hz en de responstijd van 5 ms wordt vermeld, maar gaming niet van deze monitor raison d'etre.

Accu Asus T100TA heeft een 14-bits interne opzoektabel voor kleurnauwkeurigheid en gebruikers een 3 x 3 of 5 x 5 raster voor uniformiteit correctie met behulp van de monitor firmware kunnen testen. Het display is compatibel met producten van derden kleur kalibratie tools zoals de X-rite i1 weergeven Pro en Datacolor Spyder5 voor degenen die willen om te controleren kleurnauwkeurigheid zelf.

De ProArt PA32UC bieden-kabel verbindingen met compatibele machines dankzij haar Thunderbolt 3 input. De haven TB3 macht levering tot 60 W staat is en kan worden gebruikt voor serieschakeling een tweede 4 K display. De monitor heeft ook vier HDMI 2.0-poorten en een DisplayPort 1.2-ingang voor het aansluiten van de systemen zonder TB3. Het display heeft audio-aansluitingen, twee Type-A van USB 3.0-poorten en een USB 3.0 Type-C connector voor het aansluiten van andere randapparatuur. Een paar stereo luidsprekers maken ook deel uit van het pakket. De meegeleverde standaard is verstelbaar voor hoogte-, kantel- en draaibaar, en het deelvenster van landschap tot portret-modus als de werkstroom kunt draaien en gebruikersvoorkeuren dicteren.

Accu Asus T100TAF "professionele HDR weergave is te koop nu vanaf B & H Photo & Video voor een koele $2000. De fabrikant steunt het scherm met een garantie van drie jaar, met inbegrip van de garantie van een nul-bright-dot.

ASUS heeft de ProArt PA32UC met meer functies dan een typische professionele monitor Lunchpakket. Met de wide-gamma, inheemse 10-bits kleuren, full-matrix LED-achtergrondverlichting en HDR ondersteuning, is de PA32UC gericht voor fotografen, filmers en liefhebbers van kwalitatief hoogwaardige imaging gelijk.

De Asus ProArt serie van professionele monitoren heeft een paar generaties al gezien. Lang voordat de weergave van HDR, of zelfs 4K sprong Accu Asus T100TAR in deze markt die heeft traditioneel werd gedomineerd door bedrijven zoals NEC en Eizo. ASUS aanpak van it was iets anders: drop enkele van de professional en enterprise garandeert soortgelijke functies en panelen leveren tegen lagere prijzen. ASUS ProArt richten niet op Hollywood kleur beheersen van professionals; het richt zich op liefhebbers en werken professionals.

De Accu Asus T100TAM is de nieuwste toevoeging aan de lijn. Het heeft een 32 inch, UHD (3840 x 2160), IPS paneel met inheemse 10-bits kleuren. Het paneel is wide-gamma, maar we krijgen op de bijzonderheden van de kleur later. Het scherm staat op een verrassend niet utilitaire-ogende tribune die afgewerkt in geborsteld metaal. De standaard maakt het mogelijk alle verwachte aanpassingen: draaibare, pivot, tilt en hoogte. Tot slot de PA32UC beschikt over een zeer moderne pakket I/O, met inbegrip van een USB-C Thunderbolt 3-ingang, een USB-C oplaad-uitgang, vier HDMI 2.0b ingangen, en een DisplayPort 1.2-input.

Dat alles eigenlijk alleen maar zorgt ervoor dat de rest van de Accu Asus T100TAL kan leven tot zijn meest boeiende aspecten, hoewel, en dat is haar panel en de achtergrondverlichting. Kijkend naar het scherm kleurengamma, suggereert 99,5% van AdobeRGB en 95% van de DCI-P3 dat quantum dot materialen zou hebben gewerkt. Volgens Asus pers materialen, is van de PA32UC gamma vrij nauw afgestemd op AdobeRGB, die heeft een grotere dekking van groen maar minder dekking van rood in vergelijking met DCI-P3.

Accu voor Asus C12N1320

De PA32UC van hardwarekalibratie daadwerkelijk kan gebruiker herprogrammering van de backlight helderheid uniformiteit schadevergoeding. Meestal op monitoren die zulk een eigenschap hebben, waardoor uniformiteit compensatie zullen strenge beperkingen te onderwerpen alle andere kalibrerings- of tuning instellingen. Het is bijvoorbeeld niet ongewoon voor uniformiteit compensatie uit te schakelen van de helderheid. Dit gebeurt omdat de functie is gewoonlijk geïmplementeerd door toepassing van een aantal voorgeprogrammeerde verschuivingen op de kleur van het scherm. Deze verschuivingen tijdens de kalibratie in de fabriek worden gemaakt en zal worden afgeworpen als de basis van de waarden van de standaardwaarden zijn gewijzigd. Vaker wel dan niet, maken de beperkingen uniformiteit compensatie functies in wezen nutteloos.

Als we het goed begrepen heb, kunt van de PA32UC uniformiteit compensatie eigenlijk veranderen de helderheid van de achtergrondverlichting per regio. Dat betekent dat de functie is eigenlijk uniformiteit kalibratie, in tegenstelling tot compensatie, en dat het zou moeten werken onafhankelijk van het scherm base helderheid waarde of kleur kalibratie profiel. Wij heb contact opgenomen met Asus voor meer informatie over deze functie en werkt dit artikel dienovereenkomstig.

http://kopenaccu.blogpage.eu/accu-asus-r104tal-goede-prijs/
 
http://social.chelny.online/blogs/334/9380/laptop-accu-asus-r104ta-31wh-3-85v
 
http://blogit.mvlehti.net/kopenaccu/2018/03/10/superscherpe-prijzen-accu-asus-r104tar


 

Event Images
Hosted By

kopenaccu kopenaccu

Contact The Host


Event Images
Share to Social
Where and When
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven, Eindhoven
NETHERLANDS
5611LJ
Start Date: 2018-03-10 08:00:00
End Date: 2018-03-11 11:00:00