Close

Accu Asus R752LDV Goede

Wednesday March 21, 2018 01:00 AM To Thursday March 22, 2018 01:00 AM

Eindhoven, NL

Thank you for your interest in the Accu Asus R752LDV Goede. However at this time, registration for this event has closed.

Event Details

De Accu Asus P750LN is een veelzijdige 17-inch laptop-to-Destination spel dat begint aan een mooie Full HD mat IPS scherm. Onder een subtiel slanke shell, installeert het een krachtige basis, bestaande uit een Quad Core i5 Kaby Lake, 6 GB RAM-geheugen en een snelle harde schijf van de daaruit voortvloeiende capaciteit. De GeForce GTX 1050 Pascal zorgt voor de speler dimensie en de PC winsten in gemakken dankzij het backlit toetsenbord, de volledige verbinding en het solide chassis. Het is geplaatst op minder dan 850 euro.

Op zoek naar een breder publiek dan de beperkte gamers doel te verleiden, ASUS kiest voor een iets soberder ontwerp dan de gebruikelijke rog serie. De oranje toetsen zijn bijna verdwenen, alleen de letters van het toetsenbord en de draai van het touchpad laten verschijnen een beetje kleur. Bovendien, de romp behoudt zijn hoekige structuur met zijn reliëf tekeningen op het deksel en de draai van het toetsenbord, maar de geborstelde metalen afwerking brengt de elegante touch. Het gewicht en de grootte van de PC zijn heel indrukwekkend, maar nog steeds passen in het gemiddelde van zijn categorie.

Een toetsenbord backlight systeem is nu, maar de rode gloed van de toetsen niet echt in staat om hun leesbaarheid in donkere atmosfeer te verhogen.

Vrij eerlijk voor zijn categorie, zou de autonomie de 4 uren in Internet het doorbladeren met actieve WiFi moeten benaderen.

De prestaties van de Accu Asus P750LP is geknipt voor veelzijdig gebruik. De combinatie van de Quad Core i5 Productnamerrr-kby-xnn-fullfile-lang meer en de 6 GB RAM-geheugen zal inderdaad in staat zijn om de meerderheid van de gebruikers te voldoen, omdat het ondersteunt het gemeenschappelijk gebruik, zoals de meer gulzige toepassingen (videobewerking, lichtgewicht 3D). Het RAM-geheugen in de ondersteuning is niet te veel om een correcte stroom in het spel te geven en een kleine amplitude in multitasking te bieden.

Opening op het spel, is de grafische deel toevertrouwd aan de GTX 1050 Pascal. De laatste kan concurreren met casual/veeleisende spelers en zorgen voor eervolle frequenties in Full HD over een groot deel van de titels van de markt. Krachtiger 20% in vergelijking met een GTX 960M, blijft het een beetje laag in "Ultra " op de nieuwste releases en is geen onderdeel van de kaarten die virtuele werkelijkheid te ondersteunen in tegenstelling tot de GTX 1060 en daarbuiten.

Het scherm behoudt zich een goede verrassing met de aanwezigheid van een IPS slab. Accu Asus R752LDV In tegenstelling tot een TN plaat, meer algemeen gekruist op PC-games van zijn categorie, zal de IPS bieden bredere hoeken van het gezichtsvermogen en meer trouwe kleuren. Dit is nuttig voor degenen die gewend zijn te bewegen op hetzelfde moment als hun karakter tijdens het spelen. Bovendien, de volledige HD-definitie (1920 x 1080 pixels) bij hoge weergave dichtheid maakt het mogelijk om het meeste uit uw multimedia-inhoud in hoge definitie en de anti-reflecterende behandeling is gunstig om de ongemakken in verband met een sterke te beperken Omgevings helderheid en om de werking van het spel te onderscheiden.

Verre Accu Asus P750VP van het afstemmen van de responsiviteit van een SSD, de 1000 GB HDD nog steeds profiteert van een hoger-dan-gemiddelde snelheid van de rotatie (7200 rpm versus 5400 rpm meestal). De winst is gevoelig en de capaciteit is voldoende om het geheel van uw bibliotheek tegemoet te komen met behoud van een goede speelruimte. Over het algemeen, gebruikers die nog niet de gelegenheid gehad om een PC te gebruiken met dedicated SSD zal kunnen omgaan met het zonder enig probleem. Voor anderen, zal het waarschijnlijk moeilijk zijn om terug te gaan. Merk op dat een slot M. 2 (SATA3) is vrij om een SSD te installeren in aanvulling indien nodig.

Tot slot, de verbinding is vrij klassiek met twee video-uitgangen (HDMI, Mini-DisplayPort), een SD-kaartlezer, een DVD-brander en vier USB-type poorten, waarvan er een is nog steeds beperkt door standaard 2.0. Een extra USB type-C poort is voorzien, maar het biedt geen ondersteuning voor Thunderbolt 3. De uitwisseling van gegevens wordt gewaarborgd door de Gigabit Ethernet en de nieuwste versies van draadloze Bluetooth-modules 4.1 en WiFi AC.

Accu Asus R752LB heeft gelanceerd 's werelds dunste en lichtste converteerbare laptop dubbed ZenBook Flip s (UX370). De UX370 is 11.2 mm dun en weegt slechts 1,1 kg, met de nieuwste 8e generatie Intel Core i7-8550U processor met onboard LPDDR3 16gb RAM. De nieuwe laptop is opgebouwd uit een enkel blok van Aerospace-grade 6013 aluminium legering, een materiaal dat is lichter dan de standaard laptop legering, maar 50 procent sterker.

De ZenBook Flip S bevat de nieuwe ErgoLift scharnier dat een precisie-engineered multi-Gear metalen mechanisme functies. Deze scharnier heeft een Dual-Action mechanisme dat liften en kantelt het toetsenbord in de typen positie wanneer het scherm wordt geopend dan 135 graden. De ErgoLift scharnier is onderworpen aan een 20.000-cyclus open-en-Close-test.

De twee USB-c-poorten op ZenBook Flip S ondersteuning van externe 4k UHD displays, Power Delivery en data-overdracht-alle via de omkeerbare, een-way-up USB-C-connector. De meegeleverde mini-dock biedt een HDMI-poort, een USB 3.1-poort, en een USB-C-poort die snel opladen ondersteunt. De apparaten maken gebruik van een hoge capaciteit 39Wh lithium-polymeer batterij die snel opladen technologie ondersteunt en de kosten tot 60 procent in ongeveer 49 minuten.

De Accu Asus R752LD wordt geleverd met een 13,3-inch touchscreen FHD display met een resolutie van 1920x108 pixels met 300nits helderheid en 72 procent NTSC standaard. Het display is ultradunne met slechts 6.11 mm fysieke bezel dat geeft het een 80 procent scherm-to-Body ratio. Met een resolutie van FHD 1920x1080 16:9 en een pixeldichtheid van 330 pixels per inch, deze display beschikt over 178-graden Wide-View technologie. Het touchscreen display ondersteunt ook een actieve Stylus, zoals de ASUS pen.

Voor verbeterde beveiliging, ZenBook Flip S is uitgerust met een vingerafdruksensor aan de zijkant. Asus Smart gebaar maakt maximaal vier vingers gebaren in Windows 10. Het touchpad bevat Palm-afwijzing technologie en handschrift ondersteuning.

ZenBook Flip S ondersteunt de nieuwste functies in Windows 10 inclusief Cortana, de slimme nieuwe Voice-Controlled Personal Digital Assistant; Windows hello voor gemakkelijke en veilige biometrische login; Windows inkt voor intuïtieve tekening, schetsen en aantekeningen met een stylus; en moderne standby voor near-instant hervatten vanuit de slaapstand. De ASUS Zenbook Flip UX370 zal beschikbaar zijn aankoop aan alle retail partners in India voor RS 1, 30.990.

http://www.onlinetagebuch.de/kopenaccu/2018/03/21/accu-asus-p750lp-professioneel-shop/

http://shinshu.fm/MHz/81.32/archives/0000549249.html


 

Event Images
Hosted By

kopenaccu kopenaccu

Contact The Host


Event Images
Share to Social
Where and When
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven, Eindhoven
NETHERLANDS
5611LJ
Start Date: 2018-03-21 01:00:00
End Date: 2018-03-22 01:00:00