Close

Accu Asus r752l gloednieuw kopen

Tuesday September 19, 2017 01:00 AM To Wednesday September 20, 2017 01:00 AM

Lunteren, NL

Thank you for your interest in the Accu Asus r752l gloednieuw kopen. However at this time, registration for this event has closed.

Event Details

ASUS blijft produceren prachtige notebooks, zoals reeds uiteengezet hier meerdere malen met de Accu voor Asus r510 S, biedt het een machine van de macht in een minimumgrootte voor het volume en een redelijk gewicht van 1,1 kg. Ideaal voor surfen en met behulp van beeld processing tools, bijvoorbeeld omdat het wordt geleverd met een stylus voor ongeveer 1650 Frank.

In de hand, deze Zenbook Flip S onderscheidt zich door haar nette aluminium chassis. De Taiwanese Matt Grey-model wordt gekenmerkt door een zilveren band, waardoor het een stijlvolle, sobere en geraffineerde uiterlijk geeft. De afwerking van de set produceert een mooie indruk.

Deze Accu Asus Zenbook ux31a wordt gekenmerkt door een 512 GB SSD, 16 GB RAM, een Core i7-processor dat kan tu de 2.9 Ghz en een 13,3-inch Full HD scherm, aangedreven door een Intel HD graphics 620 chip. Op de zijkanten profiteert het twee type 3.1 USB-C-poorten. Een USB, HDMI en USB-C-adapter wordt geleverd met, evenals een beschermhoes en stylus. (Alle details)

Het nemen in de hand van deze notebook geanimeerd door de evolutionaire Windows 10 Home is snel. Met Windows Hello of een vingerafdruklezer, gelegen aan de rechterkant van dit apparaat, is de kracht bijna onmiddellijk. Opstarten van het systeem duurt slechts een paar seconden.

Het display is uitstekend en de kleuren worden goed weergegeven. Ongeacht de modus gekozen, d.w.z. energiebesparing of maximale prestaties, Accu Asus k70ij is het mogelijk om te bekijken zonder stottert 4 K videobestanden bij 60 fps van YouTube. Het geluid is ook correct in alle posities. Jammer de webcam is een beetje ruw.

Het verlichte toetsenbord is leuk. De afstand en de aanraking van de toetsen is comfortabel. U kunt gemakkelijk teksten schrijven. De grote touchpad overtreft zelfs de grootte van de Apple MacBook, bijvoorbeeld, en maakt het een ontmoedigende tool.

De Accu voor Asus a32n1405 onderscheidt zich door haar scharnier dat roteert het scherm in 360 graden en verandert het in een touchpad. De test is succesvol.

Dankzij de Intel Core i7 7500 en haar 16 GB van RAM, het behaalt een score van ongeveer 8000 punten op deze online benchmark in de modus voor maximale prestaties. Ter vergelijking: de MacBook 2016 op MacOS Sierra bereikt slechts 2000 punten terwijl een Yoga 900 staat dichter bij de 7000 punten en de Asus Zephyrus vliegt naar 16 ' 000 punten.

en autonomie? Afhankelijk van de modus van de performance van het apparaat en de activering van de Windows-energiestand varieert het sterk van 2 tot 10 uur, afhankelijk van het gebruik, terwijl de fabrikant op 11,5 uur maximaal communiceert. Opgemerkt moet worden dat het geluid van de ventilator aanwezig is, zodra de machine wordt gevraagd voor een tijdje.

In vergelijking met de meeste van de zeer compacte computers op de markt, zoals de MacBook, deze Accu Asus r752l is DN echter door haar scharnier dat roteert het scherm in 360 graden en zet hem in een aanrakingsstootkussen, dankzij Windows 10, die altijd een grote stap vooruit heeft op MacOS op dit veld.

Beter. Deze ZenBook Flip S wordt geleverd met een stylus beheren meer dan 1000 niveaus van druk. Ideaal voor het uit de vrije hand tekenen in 3D-verf, bijvoorbeeld. Twee knoppen op het lichaam van de stylus kunt u gemakkelijk wissen of verplaatsen van objecten in deze software, bijvoorbeeld. Een must voor creatieven of om notities te maken in Word door de tekenherkenning van de zeer nuttig van Windows 10.

Op het einde moet ik zeggen dat ik nogal onder de indruk van de prestaties van dit apparaat dat slechts ongeveer een centimeter dik meet. Accu voor Asus n56vz De voorbeeldige finish van deze Asus-product is net zo opmerkelijk. Asus geeft in het kort, een grote les aan veel van zijn concurrenten die niet een tactiele model versterkt door een stylus voorstellen zou...

Het Nederlandse bedrijf Asustek computer staat bekend als een fabrikant van de computer. De ontwikkelaar van de laptop serie ZenBook opent nu een nieuwe tak van bedrijf.

Accu voor Asus A32-K55

Het werd bekend dat Asustek (ASUS) niet langer wil produceren alleen computers en elektronische apparatuur, maar beroept zich ook op een nieuw businessmodel: ASUS wil ook werken in de sector van het durfkapitaal (VC).

Het bedrijf heeft nu een eigen fonds gelanceerd en heeft al vulde het met 50 miljoen dollar. Het Fonds, die wordt beheerd in samenwerking met Fenox Venture, heeft als doel om startups uit Silicon Valley naar Azië.

De nadruk zal liggen op het bijzondere gebied van ASUS: voornamelijk, startups uit het gebied van kunstmatige intelligentie, Internet of Things (IoT), grote gegevens of virtuele realiteit moeten worden bevorderd.

http://www.nellanotizia.net/scheda_it_59281_Accu-Asus-a32-f82-_1.html
 
http://decocco.de/blog/kopenaccu/accu_k53sv_asus_laptop-1229744.html
 
http://startupcentral.ae/answers/accu-a32n1405-asus-kopen
 


 

Event Images
Hosted By

kopenaccu kopenaccu

Contact The Host


Event Images
Share to Social
Where and When
Lunteren
Blankespoorselandweg 7
Lunteren, Lunteren
NETHERLANDS
6741ZZ
Start Date: 2017-09-19 01:00:00
End Date: 2017-09-20 01:00:00